preloader

Print Design

Two highlighters on paper in clipboard surrounded by brochures and copybook

Hos 3rd Avenue kommer vi hele vejen rundt, hvilket tilbyder at vi også designer dine fysiske marketings materialer

Et god visitkort

I dag er der færre og færre som bruger visitkortet, men det betyder ikke at det uddødt. Derfor er det utroligt vigtigt at dit visitkort, skaber interesse i din forretning, og gør dem du giver det til, nysgerrig på mere. Her hjælper vi dig sikkert i mål.

Businessman handing over businesscard
Businessman Working on Online Shop Catalog
arrows

Brochure

Skal du bruge en lækker designet brochure, flyers eller andet så hjælper vi dig gerne. Hos 3rd Avenue har vi mange års erfaring, med design af trykklare filer til brochure og flyers.

Alt det andet

Udover de to meste hyppige nævnt ovenover, så stopper vores ekspertiser ikke der. Vi tilbyder nemlige alt som skal en tur forbi trykkeriet, og kan derfor med sikkerhed løse dit ønske, uanset opgavens omfang.

Giving business card

Trykklare filer til dit trykkeri

Visitkort

Visitkort er stadig en vigtig del af forretningsverdenen, selv i den digitale tidsalder, af følgende årsager:

  1. Første indtryk: Visitkort giver en mulighed for at gøre et godt første indtryk. Det kan være en hurtig og nem måde at udveksle kontaktinformationer og give en professionel og velorganiseret fremtoning.

  2. Direkte markedsføring: Visitkort kan fungere som et effektivt markedsføringsværktøj, da det kan indeholde nøgleoplysninger om en virksomhed eller person, herunder logo, slogan, sociale medie-links, etc.

  3. Netværk: Visitkort kan være en hjælp til at udvide ens professionelle netværk, da det giver en nem måde at dele ens informationer med andre og huske informationer om andre.

  4. Praktisk: Visitkort kan være praktiske i situationer, hvor teknologi ikke er til rådighed, eller hvor en person ikke har tid til at skrive ned kontaktoplysninger.

  5. Professionalisme: At have et visitkort signalerer professionalisme og hjælper med at etablere troværdighed i forretningsverdenen.

Af disse årsager kan det konkluderes, at visitkort stadig spiller en vigtig rolle i erhvervslivet, selv i den digitale tidsalder.

Brochure

Brochure design er vigtigt, fordi det er en måde at præsentere information på en visuelt tiltalende og organiseret måde, som kan øge chancerne for at få opmærksomhed og engagere potentielle kunder eller læsere.

Så hvad siger du?

Skal vi stå for design til dine tryksager?